Verificarea evaluarii

verificare evaluare anevar

verificare raport evaluari imobiliare, evaluatori anevar

Un raport de verificare ANEVAR este necesar pentru o verificare suplimentara a valorilor stabilite . De asemenea,  verificarea calitatii raportului de evaluare si respectarea Standardelor de Evaluare Anevar le stabileste tot un verificator de evaluari.

Suntem evaluatori ANEVAR cu specializarea VE pentru toate tipurile de bunuri: proprietati imobiliare, bunuri mobile, intreprinderi.

Alte situații în care este utila verificarea evaluarii:

  • Verificare de portofolii pentru conformarea instituțiilor financiar-bancare cu normele interne și internaționale (BNR și ECB).

  • Verificare rapoarte de evaluare pentru informare management sau acționari.

  • Verificare rapoarte de evaluare pentru autoritățile locale a rapoartelor de evaluare pentru impozitare în conformitate cu Noul Cod Fiscal și GEV 500.

  • Verificare rapoarte de evaluare pentru orice utilizatori care au nevoie de o opinie profesionistă sau o confirmare suplimentară privind un raport de evaluare.

  • Verificarea rapoartelor la stabilirea valorii de vanzare de catre autoritatile statului, persoanele juridice si persoanele fizice

Intrebari frecvente:

Cum procedez dacă valoarea estimată nu corespunde cu așteptările mele?

În acest caz este recomandat să se solicite o verificare a evaluării în cauză. Verificarea unei evaluări reprezintă procesul de elaborare a unei opinii privind modul de întocmire a acesteia, precum și comunicarea acestei opinii, proces care se materializează printr-un raport scris. Verificările evaluărilor pot fi realizate numai de către evaluatori autorizați persoane fizice care dețin specializarea Verificarea evaluării (VE), dovedită cu parafa de verificator (în specializarea corespunzătoare raportului de evaluare supus verificării) conform legislației aplicabile în România. In plus, o verificare a suprafetelor cladirii se impune in functie de fiecare situatie in parte, cu ajutorul unui topograf.

Doriti o oferta de pret pentru verificare raport evaluare? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicitati oferta gratuit.

Iata o parte a lucrarilor din portofoliul nostru

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword