Reevaluare ANEVAR, IFRS

Reevaluare ANEVAR, IFRS

Intocmim rapoarte de evaluare proprietati imobiliare si bunuri mobile pentru actualizarea valorii contabile, determinarea valorii juste, conform cu standardele de evaluare ANEVAR si in acord cu IFRS.

Suntem o echipa de evaluatori ANEVAR, membri titulari, acreditati si corporativi cu experienta de peste 20 ani.

Avem un portofoliu impresionant de clienti si suntem recomandati de avocati, multinationale, banci, lichidatori, executori judecatoresti, persoane fizice si juridice din toata tara.

Avem asigurare profesionala cumulata iar in cei peste 20 de ani de experienta am realizat lucrari cu grade diferite de complexitate.

Doar un evaluator ANEVAR iti poate certifica valoarea unui bun imobil – cladire si teeren ( casa, teren, hala, apartament, spatiu industrial, spatiu comercial s.a.)

Evaluarea ori reevaluarea pentru raportare financiară se solicita, de regula, pentru diferite scopuri contabile ( determinarea valorii unui activ sau unei datorii pentru inregistrarea acesteia in situatia pozitiei financiare, alocarea pretului de achizitie a unei intreprinderi, testatarea deprecierii, majorarea de capital prin aport in natura sau alte situatii specifice).

Crezi ca rezultatul evaluarii nu este cel corect? Nimic mai simplu! Contacteaza-ne si solicita o verificare a evaluarii.

#5 motive pentru care suntem atat de apreciati:

  1. 100% dintre rapoartele noastre sunt acceptate fara obiectii de catre ANAF, DITL

  2. Toate rapoartele noastre sunt intelese si acceptate de catre clienti

  3. Ne pregatim si urmam cursuri de specializare continua

  4. Oferim garantii,beneficii multiple si consultanta de specialitate gratuita

  5. Avem acces la baze de date si informatii de specialitate

 

Vreti o oferta de pret? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicitati oferta gratuit.

✅ Avem in portofoliu lucrari de amploare la societatile de constructii din top 5, centre comerciale renumite, mall-uri, flote auto din companii de taxi, parcuri auto, utilaje rare utilizate de catre societati cu renume, echipamente medicale din spitalele din Romania

✅ Un evaluator ANEVAR fără experiență iți poate da peste cap tot planul: întarzierile în predarea proiectului sunt cauzate de faptul că un evaluator trebuie să depună un efort și un timp mărit pentru a ajunge la o concluzie. De altfel, dacă apelezi la cineva cu putină experientă și chiar în necunoștință de cauză, nu poți primi o evaluare corectă a timpilor, costurilor și anvergura proiectului, iar rezultatul poate fi viciat.

✅ Pentru că acolo unde e nevoie facem si masuratori topografice sau chiar expertize tehnice.

✅ Pentru că obții un preț bun fără comisioane de intermediere.

De ce a alegi un evaluator cu experienta? Pentru ca unul fara experienta iti poate da peste cap tot planul: intarzierile in predarea proiectului sunt cauzate de faptul ca un evaluator trebuie sa depuna un efort si un timp marit pentru a ajunge la o concluzie. Daca se grabeste ori daca nu are in spate o intreaga echipa care sa analizeze datele, rezultatul poate fi viciat.

Iata ce specializari avem:

  • EPI ( evaluare proprietati imobiliare),

  • EBM ( evaluare bunuri mobile),

  • EI( evaluarea intreprinderii, afacerii),

  • VE ( verificarea evaluarii)

 

 

Iata o parte a lucrarilor din portofoliul nostru.

 

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword