Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT atestă orice modificare sau reabilitare a unei proprietati, necesara la reabilitare, recompartimentare, extindere, supraetajare, consolidare, la oficiul de cadastru, la banca, la primarie, ISC. In raportul tehnic se regasesc analiza, concluziile și eventual soluții de intervenție/remediere, la clădirea care a făcut obiectul expertizei.

Expertiza tehnica analizează starea de uzura a structurii, instalațiilor sau a echipamentelor, de asemenea analizează și corectitudinea execuției a unei construcții.

NECESITATE:

Expertiza MLPAT pentru acordare credit de catre banca: in cazul in care doriti sa cumparati, prin credit,  o proprietate

  • cu modificari interioare iar acestea nu se regasesc in schita cadastrala

  • cladire veche , monumentala, patrimoniala s.a.m.d.,

banca va cere o expertiza MLPAT care sa ateste daca s-a afectat structura de rezistenta a imobilului. Poti astfel obtine creditul bancar DOAR cu aceasta expertiza MLPAT intocmita cu experti MDRAP cu specializarea corespunzatoare.

Expertiza MLPAT pentru modificare / modernizare / refacere monumente istorice sau de patrimoniu

Expertiza MLPAT pentru oficiu de cadastru: modificarile aduse unei proprietati se pot intabula in schita cadastrala doar in baza unei autorizatii de construire si a procesului verbal de receptie( ori, dupa caz, in baza unei hotarari judecatoresti). Autorizatiile de construire se obtin doar in baza unei Expertize MLPAT cu experti MDRAP.

Expertiza MLPAT pentru Inspectoratul De Stat In Constructii – ISC

Expertiza MLPAT pentru amplasare pe cladiri de reclame si panouri publicitare

Expertiza MLPAT pentru autorizatie de recompartimentare/ consolidare/ supraetajare/ demolare/ construire

Expertiza trebuie facuta prin vizualizarea, masurarea si identificarea elementelor de rezistenta, prelevarea de probe de beton (incercari nedistructive). Apoi, in baza regulilor de proiectare si pe baza informatiilor primite de la aparatele de scanare a structurii, se stabileste densitatea de armare din fiecare element structural.

Se fac simulari de incarcare dinamica, pe orizontala si verticala, a intregii structuri, folosind programe de calcul specializate, pentru a putea incadra cladirea intr-o clasa de risc seismic.

Avem experti atestati MDRAP!

Avem experti tehnici autorizati pentru a putea oferi servicii complete atestate MDRT pentru toate domeniile specifice proiectarii structurilor de rezistenta:

A1 – Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn;
A2 – Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura de rezistenta din metal, lemn;
Af – Rezistenta si stabilitatea terenului de fundare a constructiilor si a masivelor de pamant.

Va garantam si asiguram ca suntem operativi, rapizi, profesionisti.

Vrei o oferta de pret? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

 

Iata o parte a lucrarilor din portofoliul nostru

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword