Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluarea de Risc la Securitatea Fizica este un document conform căruia un EVALUATOR agreat si autorizat de catre IGRP analizează și stabilește măsurile necesare şi aplicabile, pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile, în cadrul obiectivelor dumneavoastră.

Analiza de risc la securitatea fizica trebuie sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.
(H.G. nr. 301 din 11.04.2012, Anexa Nr. 2, Aliniatul 5)

Configurarea sistemelor de protectie mecano-fizice si de alarmare impotriva efractiei se stabileste pe baza analizei de risc si a cerintelor minimale de securitate prevazute in Anexa nr. 1 la normele metodologice.

IATA DE CE SA NE ALEGI PE NOI!

 1. CELE MAI BUNE TARIFE LA ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICA !

 2. EVALUATORII NOSTRI AU UN CV IMPRESIONANT

  1. NU APELA LA ORICE EVALUATOR DE RISC!

  2. NU ALEGE CEL MAI MIC PRET – acesta nu te scuteste de o eventuala amenda

  3. NU ALEGE CEL MAI RAPID RAPORT – dupa semnarea contractului de prestari servicii pentru analiza de risc , nu poti primi amenda

 3. EVALUATORII NOSTRI GARANTEAZA CALITATEA RAPOARTELOR SI RASPUND IN FATA ORGANELOR DE CONTROL

 4. EVALUATORII NOSTRI SUNT PROFESIONISTI

 5. PORTOFOLIUL NOSTRU: Am executat   analize de risc  în mai multe industrii-domenii (procesarea cărnii, depozite, procesarea cafelei și a ceaiului, fabricarea de materiale publicitare, magazine de pietre pretioase,  case de schimb valutar/amanet, depozite pentru reciclarea deșeurilor, magazine comerciale cu diferite tipuri de activitate, producerea de băuturi răcoritoare îmbutelierea și ambalarea acestora, fabricarea maselor plastice, stații de carburant, fabrică de mobilă etc.).

 6. ACOPERIM INTREG TERITORIUL TARII

 7. ORICAND APELABILI SI DISPONIBILI PENTRU DVS. ( 24 ore, 7 zile / saptamana)

Cine are obligatia de a avea evaluarea de risc?

Care sunt etapele realizarii unei evaluari de risc?

De ce ?
În conformitate cu prevederile H.G. 301/2012 art.2 si art.3 alin.2 , societățile comerciale din România sunt obligate să efectueze Analiza de risc la securitate fizică pentru toate și fiecare din obiectivele/sediile pe care le au, precum și pentru fiecare obiect de activitate activ, pentru avizarea proiectului tehnic de securitate și a planului de pază.

Ce presupune o analiză de risc?
Realizarea Analizei presupune vizite în fiecare obiectiv și evaluarea riscurilor la securitatea fizică (analizăm amenințările și  tratăm vulnerabilitățile). În baza unei metodologii standardizate de lucru specifice sunt evaluate:

 • amenințările la securitatea fizică (mediul extern)

 • vulnerabilitățile la securitatea fizică (mediul intern)

 • sistemele de protecție (mecanofizice și electronice) – de la gard, la sistemele de pază

 • procedurile specifice de pază

 • alți factori care contribuie +/- la apariția/diminuarea riscurilor la securitatea fizică.

Vrei o oferta de pret? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

După analiza elementelor menționate mai sus se elaborează pentru fiecare obiectiv un Raport care include metode de tratare a riscurilor si recomandări, după caz.
Recomandările stabilite trebuie implementate in maxim 60 de zile de la primirea Raportului.

 Tariful se stabilește pentru fiecare obiectiv în parte  funcție de complexitatea și mărimea acestuia și doar după vizionarea obiectivului, conform prevederilor legale.

Iata o parte a lucrarilor din portofoliul nostru

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword