portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluare proprietate imobiliara, apartament in complex rezidential, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR. Scopul evaluarii: impozitarea cladirilor rezidentiale detinute de catre persoane juridice. Locatie: Calea Vitan, Bucuresti Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL . Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele…

Detalii Lucrare

Evaluare proprietate imobiliara, apartament in complex rezidential, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Scopul evaluarii: impozitarea cladirilor rezidentiale detinute de catre persoane juridice.

Locatie: Calea Vitan, Bucuresti

Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL .

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a platit un impozit mult mai mic decat daca nu ar fi intocmit raportul de evaluare cu noi, evaluatori imobiliari cu experienta.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword