Project Info
  • Category: Evaluari Imobiliare
Project Details
Evaluator imobiliar ANEVAR pentru evaluare spatiu depozitare, servicii, productie in Bucuresti, Sector 4, cladiri amplasate pe un teren de 62.702,00 mp. Cladirile sunt administrative, baraci metalice, centru de scolarizare, laborator si depozit, magazii metalice iar scopul evaluarii imobiliare este vanzare proprietatii imobiliare. Proprietatea era inchiriata la diversi agenti economici. Dreptul de proprietate s-a tranzactionat in…
Detalii Lucrare

Evaluator imobiliar ANEVAR pentru evaluare spatiu depozitare, servicii, productie in Bucuresti, Sector 4, cladiri amplasate pe un teren de 62.702,00 mp. Cladirile sunt administrative, baraci metalice, centru de scolarizare, laborator si depozit, magazii metalice iar scopul evaluarii imobiliare este vanzare proprietatii imobiliare.

Proprietatea era inchiriata la diversi agenti economici. Dreptul de proprietate s-a tranzactionat in decurs a 9 luni de zile fara a fi afectat dreptul de inchiriere iar valoarea tranzactiei a fost la valoarea din raportul de evaluare.

Clientul si-a sustinut cererea financiara cu ajutorul opiniei evaluatorului; cumparatorul a fost de acord sa achizitioneze la acea valoare, a fost de acord cu raportul de evaluare.

Am intervenit si in lucrarea de cadastru si intabulare si furnizarea de certificat energetic pentru fiecare cladire.

 

Ai nevoie de o lucrare similara? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

 

Din portofoliul de lucrari:

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword