portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluator imobiliar pentru intocmire raport de evaluare pentru impozitare a unui spatiu comercial amplasat la parter de bloc . Locatie: Sector 5, pe Calea Victoriei, Bucuresti. Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de impozitare a cladirilor detinute de catre persoane juridice. Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL . Avem specializarea evaluari proprietati imobiliare…

Detalii Lucrare

Evaluator imobiliar pentru intocmire raport de evaluare pentru impozitare a unui spatiu comercial amplasat la parter de bloc .

Locatie: Sector 5, pe Calea Victoriei, Bucuresti.

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de impozitare a cladirilor detinute de catre persoane juridice.

Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL .

Avem specializarea evaluari proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a platit un impozit mult mai mic decat daca nu ar fi intocmit raportul de evaluare cu noi, evaluatori imobiliari cu experienta.

 

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

 

Din portofoliul de lucrari:

 

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword