Project Info
  • Category: Evaluare Bunuri Mobile
Project Details
Evaluator autoturism Range Rover cu evaluator ANEVAR cu experienta. Evaluator bunuri mobile pentru evaluare jeep defect, pe platforma in vederea obtinerii despagubirii. Evaluatorul a analizat piata de profil pentru a estima valoarea corecta a autoturismuilui A analizat necesarul investitiei pentru aducerea la starea normala sau evaluarea pentru dezmembrari auto. CLient si destinatari multumiti, raportul de…
Detalii Lucrare

Evaluator autoturism Range Rover cu evaluator ANEVAR cu experienta. Evaluator bunuri mobile pentru evaluare jeep defect, pe platforma in vederea obtinerii despagubirii.

Evaluatorul a analizat piata de profil pentru a estima valoarea corecta a autoturismuilui A analizat necesarul investitiei pentru aducerea la starea normala sau evaluarea pentru dezmembrari auto.

CLient si destinatari multumiti, raportul de evaluare a fost acceptat de catre toate partile implicate.

Aveti nevoie de o evaluare masina similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator bunuri mobile autorizat ANEVAR.

 

Din portofoliul de lucrari:

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword