portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluare proprietati imobiliare, apartament in bloc de locuinte, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR. Scopul evaluarii: impozitarea cladirilor nerezidentiale detinute de catre persoane fizice. Utilizare: birouri firma. Locatie: Nerva Traian, Sector 3, Bucuresti Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL . Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport…

Detalii Lucrare

Evaluare proprietati imobiliare, apartament in bloc de locuinte, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Scopul evaluarii: impozitarea cladirilor nerezidentiale detinute de catre persoane fizice.

Utilizare: birouri firma.

Locatie: Nerva Traian, Sector 3, Bucuresti

Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL .

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a platit un impozit mult mai mic decat daca nu ar fi intocmit raportul de evaluare cu noi, evaluatori imobiliari cu experienta.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword