Project Info
  • Category: Evaluare Bunuri Mobile
Project Details
Evaluator bunuri mobile ANEVAR, dispozitiv sonda, aparat litotritie, aparat de lipit pungi sterilizatoare, wire cutting, set hitroscopie, dispozitiv dezghetare plasma, banca de sange, telefon mobil iphone, monitor analiza concentratie sange, pentru esalonare datorii la ANAF. Evaluatorul a realizat inspectia in spital, a analizat fiecare dispozitiv in parte, a analizat piata de profil si a intocmit…
Detalii Lucrare

Evaluator bunuri mobile ANEVAR, dispozitiv sonda, aparat litotritie, aparat de lipit pungi sterilizatoare, wire cutting, set hitroscopie, dispozitiv dezghetare plasma, banca de sange, telefon mobil iphone, monitor analiza concentratie sange, pentru esalonare datorii la ANAF.

Evaluatorul a realizat inspectia in spital, a analizat fiecare dispozitiv in parte, a analizat piata de profil si a intocmit raportul de evaluare de bunuri mobile.

 

Ai nevoie de o lucrare similara? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

 

Din portofoliul de lucrari:

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword