portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa, vila cu teren, pentru partaj voluntar. Locatie:Cosmopolis, Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie. Partajul este voluntar, intre soti. Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR…

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa, vila cu teren, pentru partaj voluntar.

Locatie:Cosmopolis, Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie.

Partajul este voluntar, intre soti.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul si beneficiarul, ambele parti implicate in procesul de divort, au fost multumite de raportul de evaluare realizat cu echipa romaniabook.ro, evaluatori imobiliari cu experienta.

Au inteles si au fost de acord intrutotul cu valoarea estimata in raportul de evaluare.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword