portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare casa si teren pentru vanzare- cumparare. Locatie: Cluj Napoca, central, Jud. Cluj Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice. Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a…

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare casa si teren pentru vanzare- cumparare.

Locatie: Cluj Napoca, central, Jud. Cluj

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Cumparatorul, a platit contravaloarea proprietatii rezultata din raportul de evaluare intocmit cu noi,  evaluatori imobiliari cu experienta. Vanzatorul a fost de acord cu valoarea proprietatii si multumit de rezultantul din acest raport de evaluare.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword