portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa cu teren, pentru executare silita. Locatie:Islaz, Turnu Magurele Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie.proprietatii imobiliare in vederea executarii silite, cu evaluator autorizat ANEVAR. Am urmat toate procedurile legale pentru intocmirea raportului de evaluare. Evaluarea pentru executare silita dureaza cel…

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa cu teren, pentru executare silita.

Locatie:Islaz, Turnu Magurele

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie.proprietatii imobiliare in vederea executarii silite, cu evaluator autorizat ANEVAR.

Am urmat toate procedurile legale pentru intocmirea raportului de evaluare. Evaluarea pentru executare silita dureaza cel putin 3 saptamani de la data numirii expertului evaluator.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul si beneficiarul, ambele parti implicate in procesul de executare silita, au fost multumite de raportul de evaluare realizat cu echipa romaniabook.ro, evaluatori imobiliari cu experienta. Nu au existat obiectii la executare silita, raportul de evaluare imobiliara a fost inteles complet si acceptat.

Au inteles si au fost de acord intrutotul cu valoarea estimata in raportul de evaluare.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword