portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluare proprietati imobiliare, casa cu teren, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR. Scopul evaluarii: actualizarea valorii contabile pentru cladiri detinute de catre persoane juridice. Utilizare: rezidentiala. Locatie: Chitila, Jud. Ilfov Evaluare pentru bilant contabil, contul de amortizari Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele…

Detalii Lucrare

Evaluare proprietati imobiliare, casa cu teren, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Scopul evaluarii: actualizarea valorii contabile pentru cladiri detinute de catre persoane juridice.

Utilizare: rezidentiala.

Locatie: Chitila, Jud. Ilfov

Evaluare pentru bilant contabil, contul de amortizari

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a actualizat la zi valoarea justa pentru imobilul inregistrat, pentru bilant contabil , cu evaluatori imobiliari cu experienta autorizati ANEVAR.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword