Project Info
  • Category: Evaluare Bunuri Mobile
  • Evaluare autoturism Chevrolet Spark, pentru vanzare, Bucuresti :
Project Details
Evalure autoturim chevrolet Spark cu evaluator anevar autorizat de bunuri mobile pentru vanzare de pe eprsoana juridica. Clientul a avut cea mai placuta experienta cu noi, am inspectat in detaliu bunul mobilm am analizat situatia juridica si am intmocmit raportul de evaluaare conform cu standardele de evaluare a bunurilor adoptate de catre ANEVAR. Aveti nevoie…
Detalii Lucrare

Evalure autoturim chevrolet Spark cu evaluator anevar autorizat de bunuri mobile pentru vanzare de pe eprsoana juridica.

Clientul a avut cea mai placuta experienta cu noi, am inspectat in detaliu bunul mobilm am analizat situatia juridica si am intmocmit raportul de evaluaare conform cu standardele de evaluare a bunurilor adoptate de catre ANEVAR.

Aveti nevoie de o evaluare masina similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator bunuri mobile autorizat ANEVAR.

 

Din portofoliul de lucrari:

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword