Project Info
  • Category: Evaluari Imobiliare
  • : valuator imobiliar ANEVAR pentru evaluarea a 5 apartamente si spatiu comercial in Sighisoara in vederea unui partaj intre frati.Evaluatorul a analizat fiecare proprietate in parte, a analzat piata de profil, a inspectat proprietatea si a intocmit raportul de evaluare conform cu standardele de evaluare a BUNurilor adoptat de catre ANEVAR.Partajul s-a efectutat la valoarea din raport, ambele parti au fost de acord cu valoarea fiecarei proprietati imobiliare.
Project Details

   

Detalii Lucrare

 

Evaluator imobiliar ANEVAR pentru evaluarea a 5 apartamente si spatiu comercial in Sighisoara in vederea unui partaj intre frati.

Evaluatorul a analizat fiecare proprietate in parte, a analzat piata de profil, a inspectat proprietatea si a intocmit raportul de evaluare conform cu standardele de evaluare a BUNurilor adoptat de catre ANEVAR.

Partajul s-a efectutat la valoarea din raport, ambele parti au fost de acord cu valoarea fiecarei proprietati imobiliare.

 

Ai nevoie de o lucrare similara? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

 

Din portofoliul de lucrari:

 

 

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword