Project Info
  • Category: Evaluari Imobiliare
  • Evaluare apartament rezidential impozitare, Bucuresti persoana juridica :
Project Details
Solicitare evaluator anevar imobiliar pentru evaluare apartamente in Bucuresti, proprietar persoana fizica, utilizare rezidentiala. Am oferit cel mai bun pret pentru aceasta evaluare asa cum ne-a confirmat clientul nostru. Am convenit pentru data inspectiei, am studiat documentele pe care le-am primti in format electronic si am intocmit raportul de evaluare. AM studiat hotararile de consiliul…
Detalii Lucrare

Solicitare evaluator anevar imobiliar pentru evaluare apartamente in Bucuresti, proprietar persoana fizica, utilizare rezidentiala.

Am oferit cel mai bun pret pentru aceasta evaluare asa cum ne-a confirmat clientul nostru. Am convenit pentru data inspectiei, am studiat documentele pe care le-am primti in format electronic si am intocmit raportul de evaluare. AM studiat hotararile de consiliul local si am solicitat informatii suplimentare si necesare intocmirii raportului de evaluare.

Client multumit, DITL a apreciat calitatea raportului de evaluare.

Recenzie ” 100% profesionisiti, vom colabora si pentru celelalte proprietati pe care le detinem.”

Ai nevoie de o lucrare similara? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

 

Din portofoliul de lucrari:

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword