portfolio
portfolio
Project Info
  • Category: Evaluari ANEVAR, Evaluari Imobiliare
Project Details

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare apartament pentru vanzare- cumparare. Locatie: Portul Tomis, Constanta, Jud. Constanta Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre o persoana fizica. Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei…

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare apartament pentru vanzare- cumparare.

Locatie: Portul Tomis, Constanta, Jud. Constanta

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre o persoana fizica.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Cumparatorul, a platit contravaloarea proprietatii rezultata din raportul de evaluare intocmit cu noi,  evaluatori imobiliari cu experienta. Vanzatorul a fost de acord cu valoarea proprietatii si multumit de rezultantul din acest raport de evaluare.

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Din portofoliul de lucrari:

Vezi portofoliul complet

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword