Expert Topograf Geodez

Membri ai Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliare (OCPI), Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) precum si a BCPI – Birou de Cadastru si Publicitate Imobiliara din Romania.
Suntem specializati pe orice tip de cadastru pentru ca ne perfectionam continu si alegem cele mai bune echipamente pentru masuratori precise si de actualitate. Prin urmare, am investiti atat in oameni cat si in instrumente e masura performante, calitative, abonamente conectare la GPS, laptopuri, programe software actualie si ultimele actualizari ale acestora.
Avem experienta peste meie in lucrari de cadastru si intabulare apartament, cadastru s intabulare casa, cadastru si intabulare teren intravialn si extravialn, alipire terenuri, dezmembrare proprietati, intarusare si delimitare loturi de proprietati, scoaterea din circuitul agricol, avize, extrase de carte funciara pentru informare, intrabulari drepturi e folosinta sau conexe.
Apeleaza-ne acum pentru a avea o echipa bine pregatita care sa actioneze punctat pe fiecare situatie in parte. Ne aplecam asupra fiecarui caz si cautam sa ne ducem misiunea la indeplinire.

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword