Expert Contabil

Suntem contabili dar si experti contabili membri ai CECCAR. Pe o perioada de 20 ani ne-am pregatit continuu in domeniul contabilitatii, auditului financiar, in domeniul fiscalitatii din Romania.
Suntem membri activi in forumurile nationale de interes, urmam cursuri de pregatire continua si chiar oferim consultatii gratuite altor colegi de-ai nostri.
Stim pentru ca ne documentam continuu, suntem la curent cu legislatia actuala, avem acces la informatii de interes, avem abonamente pe platformele de legislatie si suntem conectati tot timpul la situatiile din viata cotidiana.
Urmam codul de etica nu doar cel indicat de catre CECCAR, dar si pe cel profesional in sensul ca avem la activ si coduri de actiune fairplay in business. Asta inseamna foarte mult pentru clientii nostri care gasesc in noi un suport de nadejde.
Apeleaza la noi pentru un audit de suprafata gratuit si pentru a primi sfaturi bine documentate. Nu te taxam pentru orice maruntis atata timp cat ne aducem contributia pozitiva in dezvoltarea businessului romanesc.

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword