Evaluare Bunuri – ANEVAR

Evaluare Bunuri – ANEVAR

Evaluator imobiliar ANEVAR ce iti poate certifica valoarea unui bun imobil – cladire si teren ( casa, teren, hala, apartament, spatiu industrial, spatiu comercial s.a.); evaluator bunuri mobile ce iti poate certifica valoarea unui bun mobil ( masina, echipament, instalatie) sau a unei afaceri. Noi avem experienta extinsa in toata tara

Mai mult
Expertiza extrajudiciara

Expertiza extrajudiciara

Aceasta expertiza este o cercetare cu caracter tehnic facuta de un expert, la cererea unui organ de jurisdictie sau urmarire penala, ori a partilor interesate, asupra unei situatii, probleme, stari de lucruri, a carei lamurire intereseaza in solutionarea cauzei.

Mai mult
Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT atestă orice modificare sau reabilitare a unei proprietati, necesara la reabilitare, recompartimentare, extindere, supraetajare, consolidare, la oficiul de cadastru, la banca, la primarie, ISC. In raportul tehnic se regasesc analiza, concluziile și eventual soluții de intervenție/remediere, la clădirea care a făcut obiectul expertizei.

Mai mult
Certificat Energetic

Certificat Energetic

Certificatul energetic – document tehnic ce atestă performanta energetica a unei cladiri. Acesta este  necesar în tranzactiile imobiliare de orice fel –  vanzare-cumparare / inchiriere  , are valabilitate 10 ani si apartine proprietatii(nu proprietarului).

Mai mult
Evaluare bunuri mobile

Evaluare bunuri mobile

Evaluatori ANEVAR cu specializarea evaluari de bunuri mobile ( EBM), suntem membri titulari, acreditati si corporativi ANEVAR ce garantam 100% calitatea rapoartelor de evaluare

Mai mult
Evaluari imobiliare

Evaluari imobiliare

Suntem o echipa de evaluatori imobiliari, membri titulari, acreditati si corporativi ANEVAR, cu experienta de peste 20 ani. Doar un evaluator ANEVAR iti poate certifica valoarea unui bun imobil – cladire si teren ( casa, teren, hala, apartament, spatiu industrial, spatiu comercial s.a.)

Mai mult
Cadastru si Intabulare

Cadastru si Intabulare

Efectuam lucrari de cadastru si intabulare la cele mai inalte standarde, la tarife bine de definite la inceputul contractului si fara solicitari de bani ulterioare. Specificam aceste intamplari pe care clientii nostri ni le-au relatat ca le-au intampinat in lucrari cu alte companii ori PFA-uri.

Mai mult
Contabilitate si Audit

Contabilitate si Audit

In contabil trebuie sa ai incredere!Alege un contabil in urma unei discutii cu acesta, nu in baza unei oferte!Oferim servicii complete de contabilitate de care are nevoie orice Persoana Juridica din Romania.Infiintari SRL, PFA, SA Consultanta Contabila Evidenta Contabila Balante contabile Gestionare contabila Declaratii lunare, tirmestriale si anuale Participarea la inventarierea generala a patrimoniului:stocuri,mijloace fixe,obiecte de inventor; Salarizare Va tinem la curenti cu toate noutatile legislative Asistenta permanenta ( 24/7) cu privire la gestionarea contabila a societatii

Mai mult

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword