Expertiza extrajudiciara

Expertiza extrajudiciara

Aceasta expertiza este o cercetare cu caracter tehnic facuta de un expert, la cererea unui organ de jurisdictie sau urmarire penala, ori a partilor interesate, asupra unei situatii, probleme, stari de lucruri, a carei lamurire intereseaza in solutionarea cauzei.

Mai mult
Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT – EXPERTI MDRAP

Expertiza MLPAT atestă orice modificare sau reabilitare a unei proprietati, necesara la reabilitare, recompartimentare, extindere, supraetajare, consolidare, la oficiul de cadastru, la banca, la primarie, ISC. In raportul tehnic se regasesc analiza, concluziile și eventual soluții de intervenție/remediere, la clădirea care a făcut obiectul expertizei.

Mai mult
Expertiza tehnica judiciara constructii

Expertiza tehnica judiciara constructii

Expertiza judiciara reprezinta un mijloc legal de proba, constand in efectuarea de investigatii, lucrari, analize, calcule, aprecieri si concluzii, de catre un specialist intr-un anumit domeniu, din dispozitia organului de urmarire penala sau jurisdictie, in scopul elicidarii unor fapte sau imprejurari care formeaza ori ar urma sa formeze obiectul unui proces. Dupa domeniul in care se executa, expertizele judiciare pot fi de mai multe feluri: contabile, balistice, biologice, genetice, medico-legale, grafologice, tehnice etc.

Mai mult

Ai gasit informatii de folos?

Dacă am reușit să facem măcar puțină lumină în subiectul care te interesează, dă-ne șansa să te ținem la curent cu noutățile din domeniu, mereu la timp și la preț zero!

× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword