Evaluare Bunuri – ANEVAR

Evaluare Bunuri – ANEVAR

Evaluator imobiliar ANEVAR ce iti poate certifica valoarea unui bun imobil – cladire si teren ( casa, teren, hala, apartament, spatiu industrial, spatiu comercial s.a.); evaluator bunuri mobile ce iti poate certifica valoarea unui bun mobil ( masina, echipament, instalatie) sau a unei afaceri. Noi avem experienta extinsa in toata tara

Mai mult
Evaluare bunuri mobile

Evaluare bunuri mobile

Evaluatori ANEVAR cu specializarea evaluari de bunuri mobile ( EBM), suntem membri titulari, acreditati si corporativi ANEVAR ce garantam 100% calitatea rapoartelor de evaluare

Mai mult
Evaluari imobiliare

Evaluari imobiliare

Suntem o echipa de evaluatori imobiliari, membri titulari, acreditati si corporativi ANEVAR, cu experienta de peste 20 ani. Doar un evaluator ANEVAR iti poate certifica valoarea unui bun imobil – cladire si teren ( casa, teren, hala, apartament, spatiu industrial, spatiu comercial s.a.)

Mai mult
Evaluare Cladiri pentru Impozitare

Evaluare Cladiri pentru Impozitare

Potrivit GEV 500 si conform cu standardele de evaluare ANEVAR, rapoartele de evaluare se intocmesc de catre evaluatori ANEVAR si trebuie sa fie insotite de recipisa BIF .ATENTIE! Rapoartele de evaluare pentru impozitare fara recipisa sunt nevalide!!! Ce spun clientii nostri avocati, multinationale, banci, lichidatori, executori judecatoresti, persoane fizice si juridice din toata tara, despre noi?

Mai mult
Reevaluare ANEVAR, IFRS

Reevaluare ANEVAR, IFRS

Evaluarea ori reevaluarea pentru raportare financiară se solicita, de regula, pentru diferite scopuri contabile ( determinarea valorii unui activ sau unei datorii pentru inregistrarea acesteia in situatia pozitiei financiare, alocarea pretului de achizitie a unei intreprinderi, testatarea deprecierii, majorarea de capital prin aport in natura sau alte situatii specifice).

Mai mult

Verificarea evaluarii

Acest tip de raport este necesar atat pentru o verificare suplimentara a valorilor estimate precum si asupra calitatii raportului de evaluare si urmarirea Standardelor de Evaluare Anevar valabile la data evaluarii.Alte situații în care este utila verificarea evaluarii:

Mai mult
Evaluare Stocuri

Evaluare Stocuri

Ramura a Evaluarii de Bunuri Mobile, evaluarea stocurilor este o categorie speciala si dificila .În funcţie de modul de efectuare în timp a evaluării şi în funcţie de scopul urmărit, se disting mai multe momente principale de evaluare a stocurilor, şi anume:evaluarea la intrare în patrimoniu; evaluarea la inventariere; evaluarea la bilanţ ( închiderea exerciţiului); evaluarea la ieşire din patrimoniu.

Mai mult
× Cu ce te putem ajuta?

Enter your keyword